Van der Doelen tegelwerken

Voor al uw tegelwerk

HOMEPARTICULIERENBEDRIJVENPROJECTENCONTACT

Waarom kiezen voor een Tegelzettersbedrijf dat lid is van de BOVATIN

In de eerste plaats is het van belang om te kopen bij de vakman en ook het aanbrengen van de tegels te laten uitvoeren door de vakman. U kunt daarom Uw keramische of natuursteentegels het beste kopen bij, en laten aanbrengen door een lid van de bond van aannemers van tegelwerken in Nederland (BOVATIN). Deze bedrijven leveren onder BOVATIN algemene voorwaarden of daarvan afgeleide eigen algemene voorwaarden. Vraag het tegelzetbedrijf om een exemplaar van de gehanteerde algemene voorwaarden.


Kwaliteit vloertegels.


Wijze van aanbrengen.


Eisen aan de ondergrond.


Vloerverwarming.

Opleveren en/of onderhoud.


Algemene voorwaarden.

Op de overeenkomst met een lid van de BOVATIN zijn de algemene voorwaarden van de BOVATIN van toepassing dan wel de daarop gebaseerde eigen voorwaarden. Wanneer deze algemene voorwaarden U niet worden aangeboden, vraag dan om een exemplaar!


Klachten en/of geschillen.

Het voordeel van het inschakelen van een BOVATIN-lid is het kunnen voorleggen van eventuele geschillen omtrent de geleverde en/of aangebrachte tegels aan de Stichting Geschillen Oplossing Tegelwerken (S.G.O.T.) Door inschakeling van deze stichting bent U zeker van een onafhankelijk deskundig bindend advies met betrekking tot het voorgelegde geschil.

bron: Deze tekst is letterlijk overgenomen uit de folder: "Wat U moet weten over tegelvloeren" Een uitgave van BOVATIN

 

donderdag 26 mei 2011

« Ga terug